Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.









dilluns, 31 de maig de 2010

EL PAPA DE LA MAR HA VINGUT A LA CLASSE A FER MÀGIA

EL PAPA DE LA MAR EL DIVENDRES VA VENIR A LA CLASSE DELS AVIONS A FER UN ESPECTACLE DE MÀGIA. TOTS I TOTES HEM ESTAT MOLT EXPECTANTS AMB TOTS ELS TRUCS QUE ENS HAN AGRADAT MOLT. MOLTES GRÀCIES JAVIER.
SI ALTRE PAPA, MAMA, AVI, ÀVIA,GERMÀ O GERMANA S'ANIMA, ESTAREM ENCANTATS QUE ENS VINGUIN A ENSENYAR ALGUNA COSA.

divendres, 28 de maig de 2010

HEM FET UN RAM DE FLORS!!!




COM EL MES DE MAIG ÉS EL MES DE LES FLORS, HEM FET UN RAM PER LA CLASSE ENTRE TOTS I TOTES. CADASCÚ HA FET UNA FLOR D'UN COLOR QUE HA TRIAT, A CONTINUACIÓ DE LA TIJA DE COLOR VERD. ENS HA QUEDAT UN RAM MOLT MACO!!!!

ELS CUCS HAN COMENÇAT A CANVIAR!


DESPRÉS DE MOLTS DIES DONANT FULLES DE MORERA ALS CUCS DE SEDA, DOS JA HAN COMENÇAT A FER EL CAPOLL.

dimarts, 25 de maig de 2010

MOLTES COSES PER EXPLICAR!!!!



AVUI DESPRÉS DE QUATRE DIES DE FESTA I MOLT BON TEMPS ELS NENS I NENES DE LA CLASSE DELS AVIONS TENIEN MOLTES COSES PER EXPLICAR.
L'ELOY QUE HAVIA ANAT AL COLLSEROLA I HA VIST UN PORC SENGLAR, ENS HA PORTAT UNA FOTO I ENS HA EXPLICAT L'EMOCIÓ QUE VA SENTIR QUAN EL VA VEURE.

dijous, 20 de maig de 2010

HEM JUGAT AL SUPERMERCAT!!!


AVUI UNA ESTONETA A LA CLASSE HEM JUGAT AL SUPERMERCAT. TENIM ENVASOS DE PRODUCTES BUITS, UNA CAIXA AMB LECTOR DE CODI DE BARRES I EUROS DE MENTIDA. MIREU COM COMPREM I COBREM.

dimarts, 18 de maig de 2010

HEM FET TEATRE A LA CLASSE!!!



AQUESTA SETMANA ESTEM ESTUDIANT EL CONTE DE LES 7 CABRETES I EL LLOP. HEM APRÈS A ESCRIURE LES PARAULES CABRETES I LLOP. AQUESTA TARDA HEM REPRESENTAT EL CONTE.

divendres, 14 de maig de 2010

FEM UN MIRÓ GRAN ENTRE TOTS I TOTES!!!!!!


ENS HEM ATREVIT A FER UN QUADRE SEGUINT JOAN MIRÓ MOLT GRAN PEL PASSADÍS . UNA ESTRELLA, UN SOL VERMELL, UNA LLUNA BLAVA, UN AVIÓ, UNES LÍNIES GRUIXUDES AMB FREGONA, ALTRES MITJANES AMB RODET I UNES PRIMES AMB PINZELL. AQUESTES TOTES NEGRES. HEM ACABAT AMB UNES ESQUITXADES I AL PENJAR-LO A LA PARET S'HA COMPLETAT ELL SOL AMB UNS REGALIMS DE PINTURA QUE FA MOLT MACO. HEM SIGNAT CLASSE DELS AVIONS 2010.

L'ÀLEX JA HA FET CINC ANYS!!!!


AHIR VA SER L'ANIVERSARI DE L'ÀLEX. MOLTES FELICITATS!!!!

dimarts, 11 de maig de 2010

AHIR VAM ANAR A LA FUNDACIÓ MIRÓ







EL DIMARTS 11 DE MAIG VAM ANAR A LA FUNDACIÓ MIRÓ A MONTJUÏC. HEM VIST EL TAPÍS, EL QUADRE DE MANS I EL SOL I EL DE PEUS I PARAIGÜES. L'ESCULTURA DE LA DÉFÉNSE. EL MURAL DE L'AVIÓ QUE ESTÀ A L'AEROPORT DE BARCELONA, EL QUADRE DE LA PERSONA DAVANT DEL SOL, L'OCELL I EL SOL. LES ESCULTURES DE LA TERRASSA DEL MUSEU PLENES DE COLORS I MOLT CREATIVES AMB OBJECTES MOLT DIFERENTS. ENS HA AGRADAT MOLT I HEM PASSAT UN DIA MOLT DIVERTIT.

divendres, 7 de maig de 2010

EL SENTIT DEL GUST












AVUI HEM TASTAT QUATRE COSES, LA LLIMONA, EL CAFÈ, LA SAL I EL SUCRE. HEM PARLAT DELS GUSTOS ÀCID, AMARG, SALAT I DOLÇ. EL QUE MENYS ENS HA AGRADAT ÉS L'AMARG I ELS QUE MÉS EL DOLÇ I EL SALAT.

dijous, 6 de maig de 2010

dimarts, 4 de maig de 2010

JA SOM UNS QUANTS MÉS A LA CLASSE!!!!!


AVUI LA MAR HA PORTAT A LA NOSTRA CLASSE UNS QUANTS CUCS DE SEDA QUE HAUREM DE TENIR CURA I ALIMENTAR AMB MORERA CADA DIA. COM AL PATI DE L'ESCOLA TENIM MOLTES MORERES ENS SERÀ FÀCIL DONAR-LOS FULLES FRESQUES A DIARI PER TAL QUE CREIXIN, I A VEURE QUE PASSA...ARA A LA TAULETA D'OBSERVACIÓ JUNT AMB LA LUPA TENIM, UNA PLANTA, LA TULIPA QUE ESPEREM FLOREIXI D'UNA VEGADA, ELS CARGOLS I ELS CUCS DE SEDA.
TENIM DE QUASI TOT!!!!!

diumenge, 2 de maig de 2010

FEM MÀGIA AMB ELS COLORS BÀSICS!!!!!!!!!!


EL DIVENDRES VAM FER MÀGIA AMB ELS COLORS BÀSICS, GROC, BLAU I VERMELL.

SOBRE EL GROC VAM POSAR UNA GOTETA DE BLAU I AL FREGAR AMB EL DIT VA SORTIR EL VERD!!!

SOBRE EL GROC VAM POSAR UNA GOTETA DE VERMELL I VA SORTIR EL TARONJA!!!

SOBRE EL VERMELL VAM POSAR EL BLAU I AL FREGAR AMB EL DIT VA SORTIR EL LILA.!!!

QUÈ SON DE MÀGICS ELS COLORS...