Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.

dilluns, 6 de setembre de 2010

Preparats pel primer dia de cole!?

Demà comença el cole després de molts dies de vacances, per uns serà una reincorporació i per uns altres l'inici d'una nova etapa. Les mestres d'Educació Infantil us desitgem una molt bona entrada de curs i ja veureu lo bé que ens ho passarem aquest any!

Us dediquem "La cançó de la felicitat"!

2 comentaris:

Silvia ha dit...

Epp!! Endavant!! Vull dir-vos que l'any passat va ser tot un èxit el blog de la classe dels avions. És una bona manera d'estar en comunicació amb les mestres i saber el que fan els nostres fills/es a l'escola. Crec que és una eina molt interessant i m'alegra que s'hi hagin afegit les altres classes. Apa, a per un nou any!! Felicitats!

Blog Ed.Infantil ha dit...

Moltes gràcies Sílvia, totes les mestres d'Ed.Infantil també esperem que sigui un èxit aquest any!