Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.









dimarts, 23 de novembre del 2010

EL QUE MÉS ENS HA IMPANTAT DE LA PEL·LÍCULA FLIPPER (EI 5A)

EL DIVENDRES VAM VEURE LA PEL·LÍCULA FLIPPER A LA CLASSE DELS DOFINS. AVUI DILLUNS HEM PARLAT DEL QUE ENS VA CRIDAR MÉS L'ATENCIÓ I HA ESTAT:

-EN FLIPPER EMBARRANCAT A LA SORRA A LA VORA DE LA PLATJA. VAM VEURE PERQUE ÉS TAN PERILLÓS QUE ELS DOFINS ARRIBIN A LA PLATJA.

EL MOTIU ÉS QUE ALESHORES ELS DOFINS NO PODEN NEDAR. EN CONSEQÜÈNCIA NO PODEN PESCAR NI MENJAR. ES QUEDEN MOLT DÈBILS I D'AQUESTA MANERA ÉS MOREN.

A LA PEL·LÍCULA, EL NEN LI POSA UNA ROBA O LLITET AMB CORDES PERQUE PUGUI SORTIR NEDANT, SI NO TÉ FORÇA LA BIÒLOGA MARINA QUE  ÉS L'AMIGA DEL TIET DEL PROTAGONISTA ELS HI DIU QUE LI FARAN UN BATUT DE PROTEINES, VITAMINES, EL CONGELEN I LI FAN GLAÇONS QUE POQUET A POQUET FAN MENJAR A FLIPPER.

DE SEGUIDA EN FLIPPER AGAFA FORÇA I PODRÀ NEDAR I ES SALVARÀ.

TOTA LA CLASSE DELS DOFINS HAN DIBUIXAT L'ESCENA DE FLIPPER EMBARRANCAT I HAN ESCRIT LA FRASE: EL DOFÍ EMBARRANCAT. 


UN DOFÍ EMBARRANCAT

PODEU ESCOLTAR UNA MUSIQUETA MENTRE MIREU ELS DIBUIXOS.


ESPEREM QUE US AGRADI


CLASSE DELS DOFINS