Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.

divendres, 11 de febrer de 2011

AVUI HEM ANAT AL TEATRE!!!!

HEM ANAT AL ROBERT BRILLAS I HEM VIST:


EL GAT AMB BOTES!!!!Un moliner té tres fills i al morir deixa en herència al fill petit un gat. El fill petit està trist amb el gat perque pensa que no podrà fer cap negoci amb un gat. El gat que és molt llest farà moltes coses perque el seu amo estigui content. Farà que el conegui el rei i la princesa i finalment serà el Marquès de Carabàs i es casarà amb la princesa.
 Els actors i l'actriu ens han fet passar una molt bona estona, han fet un argument molt entretingut, i ham cantat i ballat fent titelles, amb un ogre molt enorme. L'obra ens ha entusiasmat i ens han fet riure molt.

ENS HA AGRADAT MOLT!!!!


CLASSE DELS DOFINS