Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.









dijous, 19 de maig del 2011

JACQUELINE LA MARE DE LA DANNA HA VINGUT A LA CLASSE!!!

Avui  la Jacqueline, la mama de la Danna  ha vingut a la classe pel matí a explicar-nos dues coses:
-Coses de Colòmbia, el seu país.
-Coses del seu ofici: ella és agent cívic.

Els dos temes són dos temes d'estudi a la classe dels dofins. El primer saber de Colòmbia ve a completar un treball que estem fent sobre un nen que es diu Selvin i és de Guatemala. Guatemala està a Amèrica Central i Colòmbia a Amèrica del Sud.D'amèrica del Sud també sabem Ecuador on està en Keymi el nostre antic company, encara guardem una foto d'ell al mapa. També Argentina perque és el país de Simón i els seus pares.

Sobre Colòmbia ens ha dit que és un país que té molts boscos i també muntanyes. Que no hi ha estacions, sempre fa bon  temps entre 17º i 25º és tropical però no molt caluròs.Allà parlen el castellà a tota Colòmbia.
Tenen moltes fruites variades. Ens ha parlat de la canya de sucre i de la  panela. Amb aquesta substància ells ensucren les coses.

Hem fet quatre frases curtetes i les hem copiat de la pissarra.

Com també estem estudiant els oficis, ens ha vingut molt bé que ens expliqui quines coses fan els agents cívics a Esplugues. Hem pintat un agent cívic amb els colors que ella ens ha dit i l'estop que porta a la mà per parar els cotxes i cuidar que els nens passin sense perill per anar a l'escola.

Ens ha agradat molt.

Al final la Danna li ha donat la nostra foto del grup de record.

També ens ha ajudat a fer la foto de grup amb la samarreta de dofí i anàvem tots i totes molt bonics.

Els dofins sempre mar endins

Moltes gràcies Jacqueline.