Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.









dimecres, 25 de gener del 2012

EL DIA DE LA PAU I LES ENERGIES NETES!!!

ENGUANY EL DIA DE LA PAU EL CELEBRAREM AQUEST DIVENDRES 27 DE GENER.

EL TEMA ÉS, LES ENERGIES NETES PER NO EMBRUTAR EL PLANETA I EVITAR CONFLICTES A PART QUE RESULTEN MOLT MÉS BARATES.

AL PARVULARI ENS HEM CENTRAT EN L'ENERGIA EÒLICA, ELS MOLINS DE VENT I L'APROFITAMENT DEL VENT QUE EL TENIM "A DOJO" SOBRETOT A LES MUNTANYES PER TRANSFORMAR-LO EN ENERGIA ELÈCTRICA PER UTILITZAR-LA EN ALTRES USOS.

DES DE FA UNS DIES ESTEM TRACTANT A LA NOSTRA MANERA AQUEST TEMA. SOM PETITS ENCARA  QUE ESTEM MOLT INTERESSATS...

VAM PINTAR DITADES  DE PINTURA DE COLORAINES EN UN QUADRAT DE PAPER DE COLOR PER CONSTRUIR UNS MOLINETS DE VENT D'AQUELLS QUE QUAN CAMINES GIREN SOLS...

DESPRÉS VAM PINTAR UN MOLÍ DE 2 METRES  D'AQUESTOS TANT ALTS I MODERNS QUE HEM VIST QUAN ANEM PER LES CARRETERES... LA FORÇA DEL VENT ÉS EL NOSTRE LEMA.

AVUI HEM ANAT A LA PDI I HEM VISIONAT UNS VIDEOS ( EL QUE ESTÀ ENLLAÇAT AL BLOG) I D'ALTRES ON HEM POGUT VEURE JUNT AMB LA CLASSE DELS PINGÜINS MOLTS MOLINS, ANTICS I MÉS MODERNS O AEROGENERADORS, TAMBÉ HEM BALLAT I GIRAT EN SENTIR "RODA RODA MOLINER QUE TON PARE ÉS AL CELLER QUE HA PERDUT LA CABELLERA PEL CAMÍ DE BALAGUER" I HEM REPRESENTAT ELS MOLINS DE VENT.

DESPRÉS HEM ANAT A LA CLASSE I HEM FET UN DIBUIX DELS MOLINS DE VENT SOBRE LES MUNTANYES...




EL DIVENDRES US ESPEREM  A LA TARDA A L'ESCOLA PER CELEBRAR EL DIA DE LA PAU!!!!!

CLASSE DELS TAURONS