Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.









dissabte, 3 de març del 2012

MÉS COSES DE TAURONS...


LA JUDIT HA PORTAT A LA CLASSE UN TAURÓ MOLT BONIC.


LA CLARA, UN LLIBRE MOLT MACO.

TAMBÉ INFORMACIÓ SOBRE ELS TAURONS BALENA A PAPÚA (INDONÈSIA). SABEM QUE MENGEN PLANCTON SÓN INOFENSIUS I TAMBÉ ELS AGRADEN  LES ANXOVES.

PUGEN I XUPEN EL GUST DE LES ANXOVES DE LES XARXES  DELS PESCADORS QUE LES PESQUEN I COM NO TENEN GEL NI CAPSES PER GUARDAR-LES I PORTAR-LES A VENDRE LES GUARDEN  VIVES FICADES A L'AIGUA A LES XARXES.

ELS TAURONS BALENA ES CONFORMEN AMB ALGUNES ANXOVES QUE ELS PESCADORS ELS HI TIREN PER CONTENTAR-LOS. SÓN MOLT MACOS I PACÍFICS. SÓN ELS PEIXOS MÉS GRANS DELS MARS DE LA TERRA.
AQUEST VIDEO L'HA FET EN PACO NADAL UN PERIODISTA QUE ESCRIU I FA GUIES DE VIATGES. TÉ UN BLOG I EXPLICA COSES MOLT INTERESSANTS I ARA DELS TAURONS BALENA.
MIREU QUE TÉ 5 TAURONS BALENA AL SEU VOLTANT PUJANT PER XUPAR LES ANXOVES DE LES XARXES...

 HEM VOLGUT SABER  QUAN SÓN  21 METRES   QUE ÉS EL QUE PODEN AARIBAR A MESURAR  ELS TAURONS BALENA,SEGONS LA WIKIPÈDIA. QUAN SÓN DE LLARGS I HO HEM VIVENCIAT.

COM?

HEM ANAT AL PATI I HEM MESURAT 21 METRES AMB UNA CINTA MÈTRICA MOLT LLARGA. (TÉNÍEM UN METRE PERÒ L'HAURÍEM DE HAVER POSAT 21 VEGADES) .

ENS HEM ESTIRAT TOTS ELS NENS I NENES DE LA CLASSE EN FILA PER IMARGINAR-NOS QUAN ERA DE LLARG UN TAURÓ BALENA. DESPRÉS  HEM DIBUIXAT EL PROCEDIMENT QUE HEM FET.
.




SEGUIM APRENENT COSES DE TAURONS...


AH, I AQUESTOS TAURONS BALENA  NO TENEN DENTS, NO ELS FAN FALTA.

GRÀCIES PER LA INFORMACIÓ.

MOLT BÉ, JUDIT I CLARA.

CLASSE DELS TAURONS