Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.

dissabte, 12 de maig de 2012

VISITEM L'AQUÀRIUM

El passat dijous vam fer una visita a l'Aquàrium de Barcelona on vam poder veure tot tipus de peixos:l'anguila, el corball de sorra, l'orada, la lissa vera, el llobarro, estrelles de mar, nacres, el peix pallasso, el peix nocturn, peixo verinosos, el peix eriçó, el peix pedra, el globus , l'escorpí...i fins i tot taurons!!! 

Vam aprendre coses molt curioses com per exemple que per la forma de la cua poden saber si els peixos neden molt a poc a poc o molt ràpid o pel color dels peixos si l'aigua és calenta o freda. 

Vam veure també una obra de teatre on els personatges eres animals aquàtics i alguns de nosaltres vam ser també partícips d'aquesta obra. 

 Aquí us deixem un enllaç on us podreu descarregar alguns dibuixos de peixos que vam poder veure durant la visita.