Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.

dijous, 13 de juny de 2013

R de reciclar!!!!

Ahir vam estudiar a la classe el tema de reciclar. Vam repassar de quin color és cada contenidor per a llençar, paper, vidre, plàstic i residus orgànics. Els nens i nenes s'ho sabien molt bé.

Marró: residus orgànics
Groc: plàstics
Blau: paper i cartró
Verd: vidre

Vam aprofitar per llençar al nostre contenidor de paper de l'escola els papers de la classe que nosaltres guardem en un prisma de cartró.

Tres nenes van ser les encarregades de portar-los a la  planta baixa  on està el contenidor de paper al costat del pati.

Una va ser la fotògrafa de l'esdeveniment.

Mireu:
Vam valorar que si reciclem el paper al màxim podem evitar no tallar tants arbres per fer paper. Respresenta un estalvi d'arbres.

Classe dels hipopòtams