Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.









dimecres, 16 de març del 2011

Ja ha arribat la Vella Quaresma!!!!!!!!!

Ahir dimarts la Vella Quaresma ens va venir a veure. Com no vam ser la setmana passada l'hem hagut de treure  dos peus. La classe dels dofins per ser els més grans i ser la lletra A hem sigut els primers. En Pau Frutos ha estat l'encarregat.

La Vella Quaresma en la seva carta ens ha demanat  que hem de tenir cura de seure més bé a la cadira i dir sempre paraules amables. Durant tota la setmana hem de pensar a fer-li cas i així estigui molt contenta.

Ens va portar uns dibuixos per pintar i els portarem a casa el divendres junt amb el nou full de lectura que serà la c i la qu.


Vella Quaresma


aquesta és la cançò que li cantem a la Vella Quaresma

FINS LA SETMANA VINENT, VELLA QUARESMA,QUE ET TREUREM UN ALTRE PEU FINS QUE PUGUIS CAMINAR I JA SERÀ LA SETMANA SANTA I VACANCES...

Avui dimarts, hem anat a veure la Vella Quaresma, els nostres companys d' EI 4 anys han estat els encarregats de treure un peu a la Vella Quaresma.


Li hem cantat i ens ha enviat una altra carteta. Ara ens demana que a part de seure bé, dir paraules amables i no baralla-nos que hem de treballar en silenci. sssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!


Ens ha regalat un dibuix de tortuga que la classe dels dofins portarem a casa en la carpeta de biblioteca, divendres. Aquests dibuixos són per a fer-los i quedar-se a casa.

Aquesta nova setmana l'hem tret altre peu i la Vella Quaresma ens ha demanat que pengem molt bé les jaquetes, bosses i així la classe estigui molt endreçada. Ens fa falta que totes les jaquetes portin tireta de goma per penjar-les fàcilment. Hem de seguir complint totes les consignes de les setmanes anteriors, seure molt bé a la cadira, dir paraules amables, no barallar-nos, treballar en silenci i penjar molt bé les nostres coses. Ens ha regalat un dibuix d'un gatet que va en barca perque li ha tocat a la classe dels gats treure-li el peu. Ja només li queden tres peus.

AVUI DIMARTS 5 D'ABRIL LA VELLA QUAARESMA A L'ARRIBAR TENIA TRES PEUS.

QUAN HEM MARXAT JA TENIA DOS. DUES SETMANES FALTEN PER LES VACANCES DE SS.LA CLASSE ENCARREGADA DE TREURE-LI EL PEU ERA LA CLASSE DELS CAVALLS. PER AQUEST MOTIU ENS HA REGALAT LA VELLA QUARESMA UN CAVALL MOLT BONIC PER PINTAR.

ENS HA DIT QUE HAVÍEM D'ESFORÇAR-NOS EN DEMANAR PARAULA BÉ. AIXECANT LA MÀ AMB LA BOCA TANCADA, A PART HEM DE SEGUIR COMPLINT TOTES LES NORMES QUE CADA SETMANA ENS HA DIT.

FINS LA SETMANA VINENT.
  CLASSE DOFINS