Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.









dissabte, 26 de març del 2011

TEATRE: L'ANEGUET LLEIG. Ens ha donat molt de joc...

Ahir vam anar  al Robert Brillas pel matí.

L'obra va ser "L'aneguet lleig" La companyia Forat de Niu va fer un espectacle de titelles molt bonic. Ens va agradar molt.

El conte ja el coneixíem  i van sortir: la mare ànega, els aneguets, el porquet, el cavall, el gos, l'ànec salvatge,el conill i el nen bo, els cignes blancs i el cigne negre petit i gran quan va créixer.

Vam fer moltes preguntes als actors i actrius. La Nadia va preguntar -Com feien els  vestits i com feien els titelles. L'Arnau va preguntar -Qui era el director?, i va resultar directora i adaptadora del conte. Ens van contestar amb molt de gust les nostres preguntes. És un treball molt maco el dels actors.
 Ja a la classe el tema de l'aneguet diferent ens va fer pensar i vam elaborar cada nen i nena una frase que li díriem a un nen o nena diferent per tal que es trobés bé i molt feliç. Les vam  gravar per tal de recordar l'activitat.

Va ser una estona molt emotiva perque tots els dofins van empatitzar molt i van sortir frases molt maques.

Aquests dofins són molt madurs i tenen molta sensibilitat.

Vam fer un dibuix de la part de conte que ens va agradar més, i com van sortir molts animalets domèstics ens va quedar un treball molt maco.

Classe dofins