Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.

dilluns, 19 d’abril de 2010

COSES QUE HEM APRÈS A L'AERÒDROM!!!


HEM APRÈS QUE EL LLOC ON ES GUARDEN ELS AVIONS ES DIU HANGAR. TAMBÉ QUE EL VOLANT D'UN AVIÓ TÉ FORMA D'U. SI L'ESTIREM EL VOLANT, L'AVIÓ PUJA (DESPEGA), SI L'ARRONSEM L'AVIÓ BAIXA (ATERRA).
PERQUE EL TIMÓ DE PROFUNDIDAT QUE ESTÀ A L'ALA DE DARRERA ES MOGUI AMUNT O AVALL.GIRA AMB EL TIMÓ DE LA CUA.

SI GIREM EL VOLANT AMUNT I AVALL LATERALMENT ES MOUEN ELS ALERONS QUE ESTAN A LES ALES LATERALS I GIRARÀ L'AVIÓ SOBRE SÍ MATEIX.

HEM SABUT QUE ELS BOMBERS HAN DE SER-HI SEMPRE PERQUE ELS AVIONS SURTIN DE L'AEROPORT. SI NO HI HA BOMBERS NO PODRAN SORTIR CAP AVIÓ. ES TÉ MOLT EN COMPTE LA SEGURETAT. PER AIXÒ ENS HAN FET POSAR UNES ARMILLES TARONGES BRILLANTS PERQUE TOTHOM ENS VEGI QUE SOM AVUI A L'AEROPORT. HEM VIST AVIONETES D'UN I DOS MOTORS, HELICÒPTERS, LA TORRE DE CONTROL, L'ESCOLA DE PILOTS I D'HOSTESES DE VOL. ENS HA AGRADAT MOLT!!!!