Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.









dimarts, 6 d’abril del 2010

PROBLEMA; QUI TÉ LES SABATES MÉS GRANS?


ABANS D'ACABAR EL SEGON TRIMESTRE VAN TENIR UN PROBLEMA DE MATEMÀTIQUES, QUIN NEN O NENA DE LA CLASSE TÉ LES SABATES MÉS GRANS?

VAM DIBUIXAR LES BAMBES DE TOTS EN UN PAPER PER TAULES, LES VEIEM SEMBLANTS PERÒ ALGUNA ERA MÉS GRAN. COM HO FEM? LA PILAR VA TREURE EN UNA MALETA TOT D'ESTRIS.

ALLÀ HI HAVIEN, CORDES, CINTES MÈTRIQUES, UNA SERP AMB RATLLETES, REGLES, CINTES. VAM AGAFAR L'ESTRI QUE VAM PREFERIR I VAM INTENTAR MESURAR. LA PILAR DEIA DES DEL ZERO FINS A ON ARRIBI I MIREM EL NÚMERO. CADA PARELL AL FINAL TENIA UN NÚMERO. ARA, QUIN ÉS EL MÉS GRAN? EN SIMÓN ÉS EL QUE TÉ LES BAMBES MÉS GRANS. A LA TARDA LES BAMBES LES VAM PINTAR AMB PINTURA BLAVA PER LA SOLA I LES VAM ESTAMPAR AL LLIBRE.