Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.

dimarts, 1 de març de 2011

HEM FET GRÀFIQUES DEL TEMPS I TEMPERATURES

A LA CLASSE DELS DOFINS TENIM L'HÀBIT D'OBSERVAR EL TEMPS CADA DIA A L'ARRIBAR. UN ENCARREGAT DIBUIXA A LA CASELLA DEL CALENDARI DEL DIA, EL TEMPS QUE FA.EL MÉS DE FEBRER ES VA ACABAR AHIR. AVUI HEM RECOLLIT LES DADES DELS DIES DE SOL (ASSOLELLATS), DE DIES ENNUVOLATS, DE DIES AMB NÚVOLS I SOL TAPAT, DE PLUJA I ELS HEM COMPTAT CALENDARI EN MÀ I HEM FET GRÀFIQUES.

 DEL TEMPS QUE HA FET:
EL  MES DE FEBRER TAMBÉ HEM OBSERVAT LA TEMPERATURA A DIARI AMB UN TERMÒMETRE SITUAT A FORA DE LA FINESTRA DE LA CLASSE. CADA DIA LA PILAR ANOTAVA LA TEMPERATURA EN GRAUS A LA CASELLA DEL CALENDARI.

GRÀFICA DE LA TEMPERATURA:
 

HEM FET SERVIR PAPER MIL·LIMETRAT PER COMPTAR ELS GRAUS DE CADA DIA DE LES QUATRE SETMANES DEL FEBRER. A CONTINUACIÓ HEM DIBUIXAT LA GRÀFICA DE TEMPERATURES.

ELS DIES MÉS CALUROSOS HAN ESTAT EL 8 I 25 DE FEBRER QUE VAM ARRIBAR A 20º I 22º A LES 9 DEL MATÍ.CLASSE DOFINS