Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.









dilluns, 14 de març del 2011

Un matí amb moltes vitamines, l'aniversari de la Martina!!!!!!!!

Avui hem celebrat l'aniversari de la Martina, va fer 6 anys el dia 5 de març. Com va ser festa l'hem celebrat aquest matí a la classe, i no sabeu com???????

Doncs amb moltes fruites!!!!!

Ens hem omplert de vitamines!!!!!!.

Mireu quina cistella de fruites, totes pelades en forma de boletes, estrelles, quadrats, rombos, flors, amb uns pals per poder-les agafar com si fossin caramels, però són fruites, dolces, fresques, amb moltes vitamines i per tant molt saludables, d'això ja en sabem molt nens, nenes i papes i mames...!!!
El mango que estava fent maco amb uns dibuixos els hem tallat en trossos i no hem deixat res, de res.

Primer de tot, l'hem cantat la cançó i la Martina ha apagat l'espelma  i després ha començat a repartir el que cadascú volia. Després ens hem apropat i hem continuat menjat, totes les fruites deien, menja'm...

Ara podeu veure que ha passat amb la cistella de fruites...





Moltes Felicitats Martina i moltes gràcies per aquesta idea genial.!!!!!