Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.









dimecres, 8 de febrer del 2012

AHIR VAM EXPERIMENTAR AMB LES PLANTES

L'ÀLVARO VA PORTAR UNA MONGETA QUE HAVIA FET GERMINAR I VAM VEURE COM DE LA MONGETA SURT UNA PLANTA AMB ARRELS I TIGES I FULLES.




DESPRÉS VAM PLANTAR PIPES DE CARBASSA EN UNA JARDINERA DEL PATI.

L'ÈRIC LUQUE VA PORTAR PER LA CASTANYADA UNA CARBASSA  QUE ENCARA ERA A LA   CLASSE. LA VAM OBRIR I VAM TREURE LES PIPES. LES VAM DEIXAR ASSECAR UNA MICA.


ARA HEM SEMBRAT CADA NEN/A DE LA CLASSE DOS PIPES DE CARBASSA. SI SURTEN ARRENCAREM ALGUNA PER VEURE SI HAN GERMINAT COM LA MONGETA.


COM FA MOLT DE FRED,  CREIEM QUE TRIGARAN A SORTIR PERÒ ANIREM OBSERVANT I L'ENCARREGAT  DE REGAR LES PLANTES CADA SETMANA ANIRÀ AL PATI I AIXÍ VIGILAREM QUÈ PASSA.




CLASSE DELS TAURONS