Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.









divendres, 10 de febrer del 2012

HEM ANAT AL TEATRE: EL CONTE DE LA MARE OCA

AQUEST MATÍ HEM ANAT AL ROBERT BRILLAS. HEM VIST EL CONTE DE LA MARE OCA DE LA COMPANYIA "CAMPI QUI PUGUI" DE TRANSEDUCA.

CONTRA TOTA PREVISIÓ, LA MAMA OCA ERA UNA SENYORA GRANGERA QUE EXPLICAVA HISTÒRIES MOLT BONIQUES.

TENIA TRES AJUDANTS GRANGERS QUE LI AJUDAVEN A NETEJAR ELS ESTABLES, DONAR DE MENJAR ELS ANIMALS I DEIXAVEN LA GRANJA MOLT NETA I AGRADABLE.

UN DIA VA VENIR EL NET DE LA MARE OCA, EN CHARLY  QUE  ERA UN NEN MOLT TRAPELLA I  QUE MALTRACTAVA ELS ANIMALS. VEU UNA PÒCIMA D'UN FLASCÓ BLAU QUE VAN FER LES BRUIXES BLAVES DE MOLT TEMPS ENRERA I ENCARA RESTAVA A LA GRANJA EN UN RACÓ. EN CHARLY BEU LA PÒCIMA I PERD LES GANES DE JUGAR, DE MENJAR FRUITA I VERDURA I DE FER QUALSEVOL COSA.

ELS ANIMALS MIRANT EN ELS LLIBRES D'ENCANTERIS TROBEN UNA SOLUCIÓ DONAR-LI A MENJAR UNA AMANIDA AMB PRODUCTES  FRESCOS DE L'HORT: ENCIAM, TOMÀQUET, CEBA, PASTANAGA, COGOMBRE, PEBROT I MANZANA COM S'EQUIVOQUEN NO SORTIRÀ BÉ EL REMEI FINS QUE POSEN I DIUEN "POMA"

FINALMENT TOT S'ARREGLA I TOT ACABA BÉ.

HEM ESTAT MOLT ATENTS I ENS HA AGRADAT MOLTÍSSIM!!!


TEATRE AL ROBERT BRILLAS: EL CONTE DE LA MARE OCA on PhotoPeach



CLASSE DELS TAURONS