Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.









divendres, 21 de setembre del 2012

El camí de la convivència a la classe!!!!

Aquest curs a la classe de 5 anys  tenim el dibuix del camí de la convivència. És un recorregut en forma de cargol o serp pel que passem cada setmana.

En l'estona de tutoria els divendres com a cloenda de la setmana, valorem entre tots i totes  el comportament dels altres i el nostre i si ha estat bo saltem una casella. Si cal que millorem ens quedem a la mateixa casella. Hi ha un inici i un final. El final o premi el farem segons el grup progressi.

Estem alhora creant les nostres normes que expressem en una frase i dibuixem. Comporta ser conscients de les coses que cal fer per viure tots i totes feliços, també escrivim, dibuixem, pintem, i empatitzem amb els altres i ens esforcem per millorar nosaltres mateixos.



Aquí teniu el resultat després de les dues setmanetes primeres de curs.Tots i totes estaven a la casella rosa o inici  del camí.
cada nen o nena té assignada una mascota
molt divertida al seu nom. 
Només es valoren les actuacions positives i volem que això motivi a emular als que avancen. S'ha pactat amb el grup que en un determinat moment quan tots i totes arribin a un punt del camí podran veure a la classe una pel·lícula triada pel grup que els agradi.


Valorem les col·laboracions dels pares en aquesta tasca per tal que tothom obtingui l'objectiu perseguit.

Us farem partícips de com va aquest camí de la convivència.

Classe dels Hipopòtams.