Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.









divendres, 21 de setembre del 2012

Una imatge val més que mil paraules!!!

Aquest curs tenim una altra novetat. El dia de la reunió ja ho explicarem.

 Però com una imatge val més que mil paraules us faig cinc cèntims del treball que farem a EDMODO.

Edmodo és una xarxa social educativa tancada, segura, dels nens i nenes  de la classe dels Hipopòtams , i la professora i altres profes que col·laborin (Sònia).

Es proposaran tasques a fer, es tracta d'escriure, llegir i comunicar coses. S'escriu amb l'ordinador i com al teclat, les lletres són de pal resulta molt fàcil localitzar-les, picar-les, picar l'espai de separació entre paraules i començar de manera fàcil el treball d'escriptura significativa. En paper  també fem  el mateix i aprenem a fer la lletra lligada. En edmodo ens  comunicarem  i aprendrem  a separar paraules, i dir coses. Ara els hi donem  molta ajuda i després si escriuen com sona i separen paraules serà l'objectiu.
Encara que en aquests temps que les TICs i la tecnologia avança tant, utilitzar els ordinadors és molt motivant pels nostres alumnes, com podreu comprovar.

La pàgina d'Edmodo disposa d'un espai on en l'inici amb l'ajuda de la Pilar i Sònia fem entrar al nen, posem l'usuari i contrasenya que es el seu nom abreviat   (dos vegades igual), i el nen, nena escriu alguna coseta curta.

 Prèviamnet s'ha treballat en paper per iniciar-los.Ara estem introduint la seva presetanció. Anirem fent diferents tasques al llarg del curs.

Més endavant us passarem el codi parental  perque pogueu consultar el treball dels vostres fills. 
Des de casa també podran comunicar amb la vostra ajuda.

Una imatge val més que mil paraules!!!!



Bé, esperem que aquesta experiència que és com un blog en què escriuen les nenes, els nens i la mestra  també us agradi. (es fa a les dues classes  de 5 anys igual)

Classe dels hipopòtams.