Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.









dimecres, 17 d’octubre del 2012

Avui hem començat els tallers de 4 i 5 anys!!!

Les classes de 4 i 5 anys hem començat els TALLERS.

El segon trimestre també els faran junts a nosaltres els nens i nenes de 3 anys.

Els dimarts després del pati es formen 8 grups  amb nens de totes les classes i les 8 mestres fan un taller diferent.Cada nen té associada una fruita i es reuneix amb altres companys que tenen la mateixa fruita.(de totes les classes de parvulari)

 Els nens i nenes faran cada dia fins al final del trimestre els 8 tallers. 

El segon trimestre amb els petits de l'escola farem deu tallers diferents canviant les activitats, cada vegada que repetim el taller.
És una organització on s'interactua amb nens i nenes d'altres classes i d'edats diferents. Resulten molt entretinguts i aprenem coses diferents.


La Pilar és l'encarregada del Taller de jocs populars que hem fet a la sala de piscomotricitat. 
Ens hem presentat, i hem après una cantarella de triar, hem jugat a la pesta alta, a pica paret, al cistell, al mirall. Hem explicat els jocs que més ens han agradat i com s'hi juga.També amb el joc del cistell hem memoritzat l'ordre per introduir molts objectes, dient el seu nom en català.













Taller de Jocs populars i les maduixes. (David,Estela,Marina, Adrià, Maria Maluenda, Míriam, Gael,Yurit, Meritxell, Selena, M. Ángeles, Aleix, Pau,)