Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.









dijous, 10 de gener del 2013

EL TEMPS PASSA!!!

El temps passa i ja estem en un any nou,el 2013.

A la classe tenim aquestes dues rodes del temps per comprovar que el temps és cíclic, girem el dia de la setmana, el mes, l'estació i  veièm que es va repetint.

Ara estem a l'hivern, el mes de gener i ahir va ser dimecres.

Cada dia posem la data a la pissarra i una vegada al dia la copiem. Com ens estem fent grans hem començat a posar el nom del dia, el número, el mes i l'any. És una miqueta llarg però ens fa il·lusió escriure-la perque ens semtim més grans.

Demà en Fèlix ja fa sis anys i això ve a demostrar que estem creixent molt...

Cada dia també en el nostre calendari l'encarregat/a del temps (dura una setmana de dona o home del temps) dibuixa el temps atmosfèric que fa. Aviat farem alguna gràfica del temps.

També com ja sabeu aprenem una dita del mes i confeccionem un symbaloo amb els vídeos de totes les dites apreses des de la classe de 4 anys. Molts nens ja han fet la dita i altres les faran fins que surtin tots i totes.

Tot això que us he explicat forma part de les nostres rutines matinals a la classe.




Classe dels hipopòtams