Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.









dissabte, 19 de gener del 2013

Hem vist una peli sobre Àfrica i hem assajat la canço Fem un salt

A l'estona de tutoria aquest divendres les classes de 5 anys hem vist una pel·lícula de l'Àfrica donat que durant aquest dies i el dia de la Pau el 30 de gener  estudiem l'aigua en aquest continent.

Ens estem adonant que a l'Àfrica moltes persones no tenen aigua corrent a l'aixeta i tenen problemes per les collites, donar aigua als animals, beure, rentar-se, i han d'anar a la font amb una gerra, o al riu i caminar molts kilòmetres per trobar-ne, d'aigua.

Hem sabut que a l'Àfrica porten un vestit que es diu bubú i els agraden molt pentinar-se nens i nenes, dones i homes amb trenetes.

Un conte africà:" L'arbre Umdoni"

http://youtu.be/xY89WCM_SZI

Estem aprenent a cantar i ballar la cançó del club super 3

"Fes un salt"relacionada amb l'aigua.

http://www.youtube.com/watch?v=k98VDTC-MYs

I nosaltes ballant i saltant, ens hem tornat a superar!!!!


Classes balenes i hipopòtams