Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.

diumenge, 4 de novembre de 2012

Aprèn a gestionar les emocions

2 comentaris:

Ana Municio ha dit...

Hola Pilar, veo tu blog en clave audiovisual y nos encanta. Te mando un abrazo desde Tribu 2.0 y te animo a que compartas con nosotros tu trabajo en Cero en Conducta. Gracias por tu saludo en FB, seguimos en contacto. Desde cero en conducta te iremos informando de las novedades. De momento para Navidad, trabajaremos Arrugas con los abuelos. ¿Te apuntas?
BESos, Ana Municio.

Pilar Labalsa López ha dit...

Gracias Ana por tu comentario, me resulta divertido que también sigas mi blog y veas lo que hacemos en nuestras aulas de 5 años sobre audiovisuales,de momento cortos, sólo sigo vuestra enseñanza. Yo os sigo hace unos meses y he aprendido mucho. Miraré Arrugas y veremos si nos animamos. Un abrazo
Pilar