Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.









diumenge, 25 de novembre del 2012

Els divendres:Tutoria!!!

Els divendres tarda, és l'estona de tutoria. Primer en la rotllana, parlem de com ha anat la setmana al grup, i un/a per un/a  passa la prova d'esbrinar si avança una casella en el camí de la convivència.




El divendres estàvem així:


Només 9 nens no han assolit el gomet que dóna dret al premi col·lectiu (tots i totes cal que arribin) i visionaran una pel·lícula triada pel grup classe.


 Sempre recordem les nostres normes que cada vegada que surt un dibuix nou els hipopòtams inventen una frase per saber del tema que estem parlant. Ja tenim integrades aquest curs 5 normes.






Surt el gatet de les emocions que és molt suau i ens agrada molt tocar-lo, i anem parlant de les emocions que sentim, els nostres sentiments i anem construïnt els nostres valors...



Després mirem un curt pel treball de sensibilització als valors. Aquest divendres hem vist 15 minuts de 

ARRUGAS

Participem en un projecte amb escoles de tota Europa treballant aquesta pel·lícula.
Una pel·lícula que parla dels avis i àvies, que poden tenir alzheimer, arrugues però que els estimem molt, i que saben moltes coses perque han viscut moltes situacions.


 Dilluns haurem de pintar aquestes imatges i si podem, escriurem el nom dels nostres avis i àvies. 

Hem d'aprendre que les persones totes primer són nen o nena després joves, adults i després àvis. Tots i totes passem aquestes etapes. Ningú es queda en un estadi...

Emili el protagonista i les seves edats

Seguim treballant ...