Benvinguts i benvingudes,

Aquest és el blog de la classe d'EI5 B de l'Escola Isidre Martí d'Esplugues de LLobregat. És una finestra oberta
de la classe a les mares i pares, a les àvies i avis, als tiets i tietes, als germans i germanes i a totes i tots que vulguin seguir-nos.


L'objectiu és que pugueu saber tot el que fem i així des de casa pogueu incidir en l'educació dels vostres fills i filles de manera que compartim família i escola totes les vivències i aprenentatges. Vosaltres i nosaltres volem ajudar-los a crèixer i aquí estem tots unificant esforços.

Espero que el seguiment sigui una tasca agradable per vosaltres perque per mi és un plaer.









dimarts, 27 de novembre del 2012

Un video que m'ha agradat molt

Ahir en l'estona de tutoria les classes de les Balenes i els Hipopòtams vam visionar aquest vídeo sense (preparació prèvia) i després de la conversa.

 La primera vegada una mica sorpresos seguint els nens i nenes cantant a la planta d'oncologia de Sant Joan de Déu vam veure alguns nens sense cabell i la primera reacció va ser la de riure (no sabien què els hi passava). 

A continuació vam fer una conversa molt maca, alguns coneixien l'espai perque han anat ells o per un germà.
Es va parlar que als hospitals van els nens malalts a guarir-se. Vam parlar que a vegades fa falta prendre un medicament o tractament molt fort i per aquest motiu perden durant un temps el cabell. Després els hi torna a sortir normalment. Van parlar de diferents malalties. També del càncer i de la Marató d'aquests any. Del nostre Implica't.

Van sortir les emocions a flor de pell dels nens i nenes i també la meva en veure aquests nens que tenen tanta força i canten,

 Seguiremos con Macaco!!!!!

està super clar que Balenes i Hipopòtams estan guanyant en sensibilitat per molts temes emocionals i de valors.

Seguim...en l'intent!!!



De la planta d'oncologia de Sant Joan de Déu!!!!






Classes Balenes i Hipopòtams

4 comentaris:

Ana Martínez ha dit...

¡Qué bonito! Gracias por compartirlo. Un saludo.

Pilar Labalsa López ha dit...

Gracias Ana por tu comentario. Un abrazo

Krakalun Redvelvet ha dit...

Que bo! Per casualitat el vam veure amb el Fèlix dijous i vem repetir. Amb la cixa de kleenex aprop, es clar. Els nanos son increibles. Gracies Pilar

Pilar Labalsa López ha dit...

Els nens i nenes tenen molta sensibilitat, només cal evocar-la i fer-la crèixer. Gràcies per compartir l'activitat. Una abraçada